Mersin’de yılın şoförü taksici Orhan Pektaş


Tarih : 13 Mayıs 2016 Cuma 20:51

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle, bu yıl da yapılan değerlendirmede, bu güne kadar trafik cezası almadığı belirlenen 20 yıllık taksici Orhan Pektaş Mersin’de yılın şoförü seçildi.

          Bu yıl  Toroslar İlçesi Samiye Naim Eğitim Vakfı anaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Vali Özdemir Çakacak’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, İl Jandarma Komutanı Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mükerrem Ekinci, Trafik Denetleme Şube Müdürü Vekili Mehmet Nur Taşkın, Emniyet ve Jandarma Teşkilatı personeli, öğretmenler, öğrenci velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ortaklığında yürütülen  ve Otomobilciler Odasının da katkıda bulunduğu etkinlikte Yılın şoförü, yılın trafik polisi, yılın jandarması ve yılın zabıtası ödülleri verildi.

          Etkinlikte ilk ödül Vali Özdemir Çakacak Tarafından Mersin’de yılın şoförü seçilen Orhan Pektaş’a verildi ve ödül töreninden sonra Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Mersin İl Jandarma Alay Komutalı Albay Ömer Uyan  Orhan Pektaş ile günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

          Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’da Mersin’de yılın şoförü seçilen Orhan Pektaş’ı telefonla arayarak tebrik etti.

          Mersin Site taksi durağında taksicilik yapan yılın şoförü Orhan Pektaş (73) evli ve üç çocuk babası.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA