Yelkovan, “Esnaf ve Sanatkârlarımız daha güçlü bir yapıya kavuşacak”


Tarih : 13 Mayıs 2016 Cuma 21:37

S.S.Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sabit Yelkovan, TESK tarafından yürütülen ve aralarında Mersin’inde bulunduğu 8 ilde uygulamaya konulan ADAPTESK projesini değerlendirdi.

Yelkovan, “Çalıştay, ülkemizin ekonomik gücünün önemli bölümünü oluşturan esnaf ve sanatkârlarımızın başta ekonomik krizler ve küreselleşme karşısında daha güçlü bir yapıya kavuşmasını sağlayacaktır.” dedi.

Yelkovan, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğince TESK’in yürütücüsü olduğu ve kısa adı ADAPTESK olan Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi’nin Mersin’de başlamış olmasının sevindirici olduğunu belirtti.

Yelkovan, açıklamasına şöyle devam etti: “Sürdürülebilir ekonomik büyüme için insan kaynağına daha çok yatırım yaparak esnaf ve sanatkârın uyum yeteneğini artırmayı amaçlayan proje ile insan kaynaklarının desteklenmesi ve istihdam yarattıkları kapasitenin arttırılmasına yönelik bir model kurulması hedeflenmektedir. Bu yeni modelimiz ülkemizin ekonomik gücünün önemli bölümünü oluşturan esnaf ve sanatkârlarımızın başta ekonomik krizler ve küreselleşme karşısında daha güçlü bir yapıya kavuşmalarını sağlayacaktır. Eğitimler şimdiden tüm esnafımıza hayırlı  uğurlu olsun.”


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA