Yenişehir Zabıtasından Ramazan Denetimi


Tarih : 17 Haziran 2016 Cuma 11:39

Ramazan ayına girilmesi ile, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda üretimi yapan işyerlerinin denetimlerine hız verdi.

Yenişehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü elemanları ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri sınırları içinde faaliyet gösteren fırınlar ile şeker ve pasta imalathaneleri ile satış yerlerini denetliyor. Öncelikle fırınların denetimini gerçekleştiren ekipler, yapılan denetimlerde görülen eksiklikler ve yanlış uygulamalar nedeniyle bazı işletmeleri uyarılırken, bazılarına da eksikliklerini gidermek için bir hafta süre verildi. İşyeri açma ruhsatı ve çalışanların sağlık karnelerinin de kontrol edildiği denetimlerde, ekmeklerin belirlenen gramajda üretilip üretilmediğine, üretilen gıda maddelerinin sağlık koşullarına uygun ortamlarda üretilmesine ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığına dikkat ediliyor.  

Ramazan ayı nedeniyle, Yenişehir Belediyesi olarak her zaman yaptığımız denetimleri biraz daha artırdık diyen, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; Konu gıda üretimi  olunca hassasiyetimiz iki kat artıyor. Kontrollerle amacımız, sunulan hizmetlerin daha kaliteli ve hijyenik olmasını sağlamaktır. Bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olması gerkiyor, gördükleri olumsuzlukları ALO 153 zabıta hattına bildirdiklerinde, ekiplerimiz en kısa sürede müdahale edecektir.” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA