Silifke Belediyesi Ramazan denetimlerini sürdürüyor


Tarih : 17 Haziran 2016 Cuma 12:06

Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini sıklaştıran Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların sağlıklı ürün tüketebilmelerini sağlamak amacıyla Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler, fırın, imalathaneler, toplu satış merkezleri, marketler ve manavları denetlemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, zabıta tarafından yapılan rutin denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.
Başkan Turgut, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve rahat bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Özellikle gıda maddesi üreten ve satan iş yerlerine denetimlerimiz devam edecek. Ramazan ayı dolayısıyla bu denetimlerimizi arttırdık. Denetimlerimizde sağlık açısından herhangi bir sıkıntıya rastlanmamıştır. Özellikle titiz davranan ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmayan işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz. Raf düzeni ve fiyat etiketi konusunda belirtilen şartlara uymayanlar uyarılmıştır. Verilen süre içerisinde eksikliklerini gidermeyenlere gerekli cezai işlemler uygulanacaktır. Hiç kimseyi halkımızın sağlığıyla oynatmayacağız. Vatandaşlarımız şikâyetlerini zabıta müdürlüğümüze bizzat ya da 444 69 20 nolu telefondan arayarak iletebilirler." dedi. 

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA