Gök’ten ’Krediler Ertelensin’ Talebi


Tarih : 17 Haziran 2016 Cuma 12:42

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök sabah saatlerinde Mezitli kırsalına yağan dolu nedeniyle üreticilere geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kendi Köyü olan Kuzucu’nun da dolu afetinden etkilendiğini ifade eden Gök, “Fiyatlar nedeniyle zor günler geçiren çiftçilerimiz şimdi de dolu mağduru olmuştur. Yetkililerden doludan zarar gören üreticilerimize destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Sabah saatlerinde Mezitli ilçesi yüksek bölgelerine yağan dolu, üreticileri perişan etti. Dolu, Mezitli’ye bağlı Kuzucubelen, Kuzucu, Akarca, Tol, Doğançay, Pelitkoyağı Mahallelerinde etkili oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök’ün de köyü olan Kuzucu’da da hasarın büyük olduğu öğrenildi. Ürünlerinin büyük kısmı zarar gören çiftçiler yetkililerden destek beklerken, Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÖK’TEN “KREDİLER ERTELENSİN” TALEBİ

CHP’li Gök, “Son zamanlardaki düşük fiyatlar ve ihracatta yaşanan sorunlar nedeniyle çiftçilerimiz zaten sıkıntılı günler geçiriyordu. Dolu yağışı çiftçilerimizi mağdur etmiştir. Kredi darboğazında olan çiftçilerimizin kredilerinin ertelenmesi konusunda yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Alın teriyle geçimlerini sağlamak için mücadele eden çiftçilerimize geçmiş olsun diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak çiftçilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek, gerekli hasar tespitinin ardından Mezitlili üreticilerimize destek olmak için çalışacağımızın da bilinmesini isterim” açıklamasını yaptı.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA