Çağ’da renkli mezuniyet coşkusu


Tarih : 20 Haziran 2016 Pazartesi 18:32

Çağ Üniversitesi 19. yılında, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde 750 öğrencisini mezun etti.

Kır düğünün anımsatan görkemli mezuniyet töreninde konuşma yapan Çağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Çetin Bedestenci, “Avrupa Komisyonu tarafından, uluslararası standartlarda eğitim veren Üniversitemizde, bugün diplomalarını almak üzere en ön safta yerlerini alan bu pırıl pırıl  gençleri, en az iki yabancı dil bilen, genel kültür düzeyi yüksek, karar verme yeteneğine sahip, etik değerlerle bezenmiş, çağdaş iletişim ve bilişim teknolojilerini kullanabilen vizyoner insanlar olarak yetiştirmeye çalıştık. Çabalarımızın boşa gitmediğini biliyoruz ve bununla gurur duyuyoruz. Çünkü bizler bu ulvi bayrağı devraldığımız eğitim aşığı Kurucumuz Sayın Yaşar Bayboğan’a ve onun eseri olan, bölgede öncü ve örnek olma misyonunu her daim özümsemiş Çağ’a, sahip çıkıyoruz. Çağ Ailesi olarak gelişmeyi ve ilerlemeyi hız kesmeden sürdürmekteyiz” dedi.

Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Bayboğan, basına yaptığı açıklamada, “Çağ Üniversitesi’nin bugün geldiği nokta öğrencilerimizin bölge dinamiklerinden kopmadan, hem teoride hem pratikte yetiştiklerini, ellerine çantalarını aldıkları zaman dünyanın en gözde finans merkezlerinden olan New York, Londra, Tokyo gibi yerlerde rahatlıkla iş yapacakları uluslararası çapta yetiştikleri ve aldıkları yabancı dilleri sayesinde ülkemizin hak ve hukukunu kollayabilecek kabiliyete sahip olmalarından dolayı gurur duymaktayız.” dedi.

 Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Bayboğan Hukuk Fakültesi Birincisine ödülünü, konuk eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı İmren Aykut ile birlikte takdim etti.  Bakan İmren Aykut manevi oğlunu, mezuniyetinde yalnız bırakmadı. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı İmren Aykut, Hukuk Fakültesi’nden mezun olan manevi oğlunu yalnız bırakmadı. Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Bayboğan’la birlikte dereceye giren öğrencilerin diplomalarını veren Aykut, Çağ Üniversitesi’nin gerçekten çok güçlü bir üniversite olduğunu,  çok kaliteli uluslararası bir çapta eğitim verdiğini gözlemiş olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Adana Vali Yardımcısı Ali Bezirgan,  Psikoloji Bölümü’nden mezun olan kızıyla gururlandı. Mezuniyet sevincini kızıyla birlikte yaşayan Bezirgan, dereceye giren Psikoloji Bölümü öğrencilerine de plaketlerini verdi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in kızı Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyette heyecan ve gururu bir arada yaşayan başkan, Hukuk Fakültesi’nde dereye giren öğrencilere de ödül verdi.

Tören, dereceye girenlere ödüllerin ve başarı belgelerinin verilmesi ve diplomaların dağıtılmasıyla devam edip, öğrencilerin keplerini fırlatmalarıyla son buldu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA