CHP’li Özyiğit, Sivas Şehitlerini Andı


Tarih : 2 Temmuz 2016 Cumartesi 19:43

Basına yazılı bir açıklama ileten CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Sivas Şehitlerini saygıyla andıklarını ifade etti.

Özyiğit Açıklamasında Dün Madımak, Bugün Atatürk Havaalanı... Peki, Yarın kim? Diye AKP’ye yüklendi. Özyiğit’in açıklaması şöyle;

“23 Yıl Oldu, Sivas Madımak.. 34 Can, Aydın, Sanatçı, Kara kapkara iğrenç vicdan, akıl ve düşünceye sahip insanlığın, Laikliğin, Demokrasinin, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları tarafından Şehit edildiler... Yobaz, Gerici, Halk Düşmanları hala iş başındalar. Cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar örgütlü olarak,Atatürk ve silah arkadaşlarının Anadolu Halkıyla birlikte kurup temellerini attığı bütün değer ve kazanımlara kalleşçe ihanet ederek saldırmaktalar.. Şeriatçı, yobaz ve faşist anlayışlarını korkuyla, terörle, baskı ve şiddetle toplumun her kesimine kabul ettirmek istiyorlar. Türkiye AKP iktidarında IŞİT terörünün yuvalanma merkezi, güzergâhı ve otobanı olmuştur. Artık Yeter! AKP'nin yanlış, tek adamlık ve ranta dayalı politikaları Ülkemizi hızla Orta Doğu bataklığına sürüklemektedir.

Geçmişte olduğu gibi "Hiç bir zaman arzu ve emellerine" kavuşamayacaklardır.

Demokrasinin, Özgürlüğün, Laikliğin ve Hukukun olmadığı bir Yönetim biçiminde istikrar ve başarı olmaz... Saldırı, Katliam ve Ölüm nerden gelirse gelsin direnip, birlik bütünlük içerisin de çoğalarak demokrasi, barış, Laik ve özgürlükçü düşünceye sahip her kim olursa olsun kol kola omuz omuza verip diktatörlüğe, gericiliğe, her türlü teröre karşı mücadele edeceğiz.

Özgürlükçü Demokrasi, Cumhuriyet ve halkın mutluluğu, huzuru, geleceği için mücadele etmiş, şehit olmuş bizlere ışık olanları saygıyla hürmetle anıyor, mücadele eden yoldaşlarımı, dostlarımı sevgiyle kucaklıyorum.

"Ölenler Dövüşerek Öldüler,

Vaktimiz Yok Onların Matemini Tutmaya.

Akın Var Akın, Güneşe Akın,

Güneşi Zapt edeceğiz, Güneşin Zaptı Yakın"


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA