MHP İl Başkanı Kılıç’tan “Fırsat” vurgusu


Tarih : 4 Temmuz 2016 Pazartesi 19:55

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Ramazan bayramı nedeniyle

Başkan Kılıç’tan “Fırsat” vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Ramazan bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında son günlerde yaşanan üzücü gelişmelere karşı bayramın bir fırsat olduğu vurgusunda bulunurken, herkesi bu bayramda birlik ve beraberlik içerisinde ülke huzurunu bozmaya çalışanlara karşı durmaya davet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç’ın Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verildi;
“Yüce Allah’a şükürler olsun ki, hep birlikte bir kez daha başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının ardından yine manevi duyguların en üst düzeye eriştiği bir ramazan bayramına daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.
Bünyesinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de barındıran ramazan ayı gibi bir ayda, gönül isterdi ki hain terör can yakmasın, kan akmasın, ocaklar sönmesin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı saldırılar son bulsun. Ancak vicdani ve insani duygularını yitirmiş halde fırsat kollayan terör ve terör örgütlerini destekleyen güçler, böylesine mübarek bir dönemde bile bu huzur iklimini fırsat bilmiş, son olarak Atatürk Havaalanı’nda yapılan saldırı ile 42 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.
Uzunca süredir ülkemizde yaşanan terör saldırıları ile gencecik vatan evlatlarımız şehadete ererek kara toprağa düşerken, yanı başımızda yaşanan insanlık dramları, hak ve hukuk ihlalleri, Mescid-i Aksa’dan Türkmeneli'ne kadar giderek artan şiddet dalgası aziz milletimizi ramazan ayında da hüzne boğmaya devam etmiştir.
Tüm bu insani felaketler sürerken, barbarlık duyguları kabaran katiller katliamlarına her geçen gün yenisini eklerken, başta güzel ülkemiz olmak üzere Gazze’den Türkmeneli’ne varıncaya kadar İslam coğrafyası kan ağlarken, bu zulüm karşısında küresel vicdanlar yine duyarsız kalmış, İslam toplumları atalete, tepkisizliğe gömülmüştür.
Bu yüzden ne yazık ki bir bayramı daha buruk bir şekilde karşılarken, acı olaylarla imtihana çekildiğimiz mübarek Ramazan ayının ardından başta vatanımız olmak üzere tüm İslam alemi ve Ortadoğu'nun acilen terör belasından kurtulmak için başlatılacak topyekün mücadeleye, ayrıca adalete, saygın bir barışa ve sağlam bir uzlaşıya ihtiyacı vardır. Bu gereksinim Türkiye’nin huzuru ve geleceği açısından da mecburidir.
Unutulmamalıdır ki; bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönül almanın eşsiz fırsatıdır. Acı ve keder dolu günleri unutmak için de bir fırsat olan bayram, aynı zamanda yapılacak ziyaretlerle, sevindirilen küçüklerle, umutlarımızı tazeleyecek, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen güçlere karşı da en net cevabı verecektir.
Geride kalan Ramazan ayında bizleri kahreden, düşündüren ve endişelendiren her türlü üzücü gelişmeler ve anormal vakalara karşı da üzerimize düşen bayramı daha anlamlı kılacak işlere imza atmak olacaktır. Bu nedenle son derece değerli bir fırsat olan bu bayramda, dargınlıklar bitmeli, yüreklerimizde vuslat tomurcukları açmalı, ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz daha da pekişmelidir.
Yapay ayrıştırmalara, planlanarak üretilmiş ve hazırlanan düşmanlık projelerine karşı herkes ittifak halinde birlik, beraberlik ve dayanışmanın safında yerini almalı ve fitneye göğüs germeli ve Türk Milleti üzerinde oynanan oyuna dur demelidir.
Bu vesileyle aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla tebrik eder, Türk-İslam aleminin içine düştüğü ateş çemberinden bir an evvel çıkması ümidiyle bütün din kardeşlerimizin ve soydaşlarımızın bayramını kutlarken, herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
Allah'tan niyazım odur ki, her günümüz bayram olsun, her anımız sevinçle dolsun”


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA