MHP’deki Bayramlaşmada ’Birlik’ Mesajları Damgasını Vurdu


Tarih : 6 Temmuz 2016 Çarşamba 13:20

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programında partililer bir araya gelirken, programa birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanın Sebahattin Kılıç, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada son günlerde parti içinde yaşanan ayrışmalara dikkat çekerek, zedelenen ülküdaşlık hukukunun onarılması çağrısında bulundu.

Kılıç, “Bir ay boyunca sabrın, şükrün ve manevi arınmanın kılavuzluğuyla idrak ettiğimiz, dua ve ibadetlerle içimize çektiğimiz Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bayrama kavuşmuş bulunmaktayız. Ramazan bayramı, orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül alma hasletlerinin emsalsiz bir kaynağıdır. Bayramlaşmada sadece bedenler sarılmayacak, sadece eller tutuşmayacak; aynı zamanda kırılan kalpler
onarılacak, incinen birlik ve beraberlik duyguları helalleşecektir. Çocuklar sevindirilecek, büyükler hürmetle ziyaret edilecektir. Bu itibarla bu dava uğruna çile çekmiş, emek vermiş, canı pahasına mücadele etmiş ülküdaşlarımızı ziyaret edelim, gönüllerini alalım. Bu bayramda dargınlıklar son bulmalı" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk de bayramlaşma konuşmasının büyük bölümünü ülke gündemine ayırdı. Suriyeli mültecilere vatandaşlık verilmek istenmesinin altında yatan nedenlere dikkat çeken Öztürk, “İnşallah bizleri son sözü söyleme mecburiyetinde bırakmazlar” diyerek iktidarı bu yanlıştan bir an evvel dönmeye davet etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da son dönemde kendilerine yöneltilen eleştirilerle ilgili kendilerin moy veren kimsenin başının öne eğilmesine izin vermeyeceklerini belirterek “Bize güvenmeye devam edin” çağrısını yineledi.

Başkan Kocamaz, “Bir bayram vesilesi ile yine bir aradayız. Bayramlar bizi bir araya getiren, birleştiren, bütünleştiren, kaynaştıran, manevi duyguları doruğa tırmandıran önemli günlerdir. Böylesine önemli bir dönemde, ülkemizin kan gölüne döndüğü şu günlerde bir araya gelmek ve her zamankinden daha fazla bir arada olmak mecburiyetindeyiz. Bizler bir arada olursak, yüreklerimizi, gönüllerimizi birleştirerek mücadele edebilirsek, geçmişte başardıklarımızı bugün de başarırız, çok daha büyük başarılara imza atarız. Bazı partilere gönül vermiş kişilerin bugüne kadar birbirlerinin hakkında tek bir olumsuz eleştiri bile duymazken, maalesef bizim bazı arkadaşlarımızın zaman zaman gaflete düşerek birilerine fırsat vermeleri bizleri üzüyor. Kimlerden nasıl bir belediye aldığımızı biliyorsunuz. Bize güvenmeye devam edin, biraz sabır, biraz dua ile bize destek verirseniz, bize oy verenler mahcup olmayacak"dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de konuşmasında Suriyeli vatandaşlara vatandaşlık verilmesini eleştirdi. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA