Vatan Partisi ‘Teröre Kesin Çözüm’ Kampanyası Başlattı


Tarih : 19 Temmuz 2016 Salı 15:37

MİLLET ORDU ELELE

Vatan Partisi’nin Türkiye genelinde “Devlet ve Milletçe Topyekûn Mücadele” sloganıyla başlattığı “Teröre Kesin Çözüm” kampanyası Mersin’de de başladı.

Vatan Partisi Mersin il örgütünün Kuvayi Milliye caddesinde açmış olduğu standın başında Vatan Partisi Genel başkan yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin bir basın toplantısı düzenledi. Gültekin basın açıklamasında şunları belirtti. “15 Temmuz darbesinin arkasında ABD-İsrail ortaklığı vardır. ABD ve İsrail Türkiye’nin 24 Temmuzdan bu yana; Obama’nın ‘Sahadaki kara gücümüz’ dediği PKK’yı hendeklere gömmesine darbeyle cevap vermiştir. FETÖ ‘cü bu darbe aynı zamanda Türkiye’nin İran ve Rusya ilişkilerini düzeltme çabalarına ve Suriye ile ilişkilerin normalleştirilmesine karşı bir ABD hamlesidir.

DARBEYE KARŞI MİLLETİMİZİ UYARDIK
Vatan Partisi olarak ABD’nin Fethullahçı Çeteyi kullanarak bir darbe hazırlığı içinde olduğunu aylar öncesinden tespit ederek milletimize duyurmuştuk. Aydınlık Gazetesi Şubat ayında, Turuncu Darbe tezgahlanmakta olduğunu yazdı. Yine 1Temmuz’da yayımladığımız ve ülke çapında yüz binlerce dağıttığımız bildiride ‘ABD’ nin kendisine tam bağlı bir hükümet kurmak istediğini ve buna karşı tedbirin Millet-Ordu birliğini sımsıkı gerçekleştirmek olacağını milletimize açıkladık.

Amerikancı darbeyi Millet-Ordu işbirliğiyle püskürttük. Darbenin yenilgiye uğramasında bu birliğin ne kadar önemli olduğu pratikte kanıtlanmıştır. Millet ve Ordunun birliğini bozacak her girişim düşmana yarar. Şimdi birliğimizi sımsıkı tutmanın zamanıdır. 
Gültekin’in basın açıklamasından sonra bazı yurttaşlar Vatan Partisine üye oldu. Açılan imza masasında ilk yarım saatte yüzlerce yurttaş imza attı.
Yusuf Çelik-mersin


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA