CHP Taksim’de Cumhuriyet ve Demokrasi mitingi düzenliyor


Tarih : 24 Temmuz 2016 Pazar 10:20

“TÜM DÜNYA’YA CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKTIĞIMIZI GÖSTERELİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin il Başkanı Abdullah Özyiğit, 24 Temmuz Pazar günü partisinin Genel Merkez tarafından İstanbul Taksim Meydanı'nda, "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleme kararı alındığını ifade ederek, “Bu miting bütün siyasi partilerimize, parti ayrımı gözetmeksizin 78 milyon vatandaşımıza açık bir mitingdir” diyerek tüm vatandaşları Taksim’e davet etti.  

24 Temmuz Pazar Günü tüm vatandaşları Cumhuriyet’e ve demokrasiye sahip çıkmaya çağıran Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, “15 Temmuz gecesi Cumhuriyetimize, demokrasimize ve özgürlüklerimize saldırı gerçekleştirmiştir. Vatandaşlarımızın özgür iradesine sahip çıkmasıyla bu cuntacı girişim püskürtülmüştür. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’de gerçekleşen darbelerden en çok zarar gören partilerden biriyiz. Bizler darbelerin acısını, ülkeye verdiği zararı çok iyi biliriz. 15 Temmuz darbe girişimine karşı durduk, bundan sonra da asker ve sivil darbelerin tamamına karşı duracağız” dedi.   

Özyiğit, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü Taksim Meydanı'nda, "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleme kararı aldığını ifade ederek, “Bu miting bütün siyasi partilerimize, parti ayrımı gözetmeksizin tüm milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, parti yöneticilerimize ve 78 milyon vatandaşımıza açık bir mitingdir. Orada tüm Türkiye tek yürek Cumhuriyet’e bağlılığımızı ve demokrasiye inancımızı haykıracağız. Buradan tüm siyasi partilerimize ve vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum, Türkiye’deki kardeşlik ruhunu yeniden tesis edelim. Mitingde buluşarak, dosta düşmana Cumhuriyetimize sahip çıktığımızı gösterelim” açıklamasını yaptı.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA