TÜRK KIZILAYI MEYDANLARDA DA VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMIYOR


Tarih : 4 Ağustos 2016 Perşembe 17:33

Türk Kızılayı Mezitli Şube Başkanı Ali Büyüker, Türk Kızılayı’nın kurulduğu günden bu yana millet iradesinin yanında olduğunu söyleyerek, “148 yıldır Türk Kızılayı milli iradenin yanında olmuştur. Türk Kızılayı’nın hiçbir ferdi millet egemenliğini yok etmeye çalışan hiçbir güce boyun eğmeyecektir” diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk Kızılayı olarak demokrasi nöbetlerine destek verdiklerini ifade eden Türk Kızılayı Mezitli Şube Başkanı Ali Büyüker, “15 Temmuz darbe girişimi millet iradesine, cumhuriyetimize ve demokrasimize yapılan açık bir saldırıdır. 148 yıldır Türk Kızılayı milli iradenin yanında olmuştur. Türk Kızılayı’nın hiçbir ferdi millet egemenliğini yok etmeye çalışan hiçbir güce boyun eğmeyecektir” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen demokrasi mitinglerinde Türk Kızılayı’nın yine halkın yanında olduğunu vurgulayan Büyüker, “Türk Kızılayı ailesi büyük bir ailedir ve bu ailenin her ferdi milleti için canını feda etmektedir. Demokrasi için, geleceği için meydanlarda nöbet tutan vatandaşlarımıza Türk Kızılayı olarak her türlü desteği sağlıyoruz. Türk Kızılayı olara Türkiye Cumhuriyeti için valığımızı ortaya koyduk, koymaya da devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.  


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA