Çamak: Görevimiz Mersin’i marka kent yapmak


Tarih : 14 Ağustos 2016 Pazar 13:35

CHP Mersin Milletvekili Çamak, Silifke’de 4.köprünün temel atma törenine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerinde yaptırılacak 4. Köprünün temel atma törenine katıldı.

Burada Silifkelilere seslenen Çamak, “Silifke tarihi çok eskilere dayanan bir yerleşim yeri. Doğasından, tarihi yapılarına kadar göz bebeğimiz gibi korumamız gereken zenginliklere sahip. Bu değerlerin korunmasında başat sorumluluk elbette halkımıza ve yerel yöneticilere düşmektedir” dedi.
 Sadece var olanı korumak için değil, kenti zenginleştirmek, modernleştirmek ve altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için de yoğun bir çalışma sergilenmesi gerektiğini vurgulayan Çamak, Silifke Belediyesi’nin bölgeye önemli katkılar, zenginlikler kattığını, belediye başkanı Mustafa Turgut’un çalışmalarıyla Silifke’nin her geçen gün daha da güzelleştiğini söyledi. 
Türkiye’nin darbe girişiminin ardından yaralarını sarmaya çalıştığını böylesi sancılı dönemlerde ülkemiz için, kentimiz için gösterilen çaba ve fedakarlıkların daha da artırılması gerektiğini belirten Çamak, “Silifke Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’un açıklamalarından bu gibi projelere devam edeceğini biliyoruz. Nehrin yükseltilmesi, içerisinde teknelerin dolaşması, etrafında sosyal alanların oluşması, kafelerin, restaurantların bulunduğu bir Göksu hepimizin hayali. Bu köprü ile Silifke’miz bir turistik cazibe merkezi daha kazanmış olacaktır. Elbette bunlar hep birlikte çalışarak başarılabilecek büyük işler. Kuşkusuz böyle kapsamlı çalışmalarda yerel yönetimlerin diğer devlet kurumlarıyla birlikte çalışması sonuç alma açısından hayati önem taşıyor. Bizler de Ankara’da Meclis çatısı altında üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için görev başındayız.  Öncelikli görevimiz, tüm kentimizi tam bir marka kenti haline getirmektir. Halkımızın desteği olduğu sürece bu hayalleri gerçekleştirmek hiç de zor değil” diye konuştu.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA