6. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı işbirliği protokolü imzalandı


Tarih : 21 Ağustos 2016 Pazar 12:11

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu arasında protokol imzalandı.

19 – 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek olan ve işsizlikle mücadele konusunda işgücü piyasasına yön vermeyi hedefleyen,  6. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı işbirliği protokolü, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu tarafından imzalandı.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 'İş ve Kariyer Fuarları'nın Mersin için çok önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz. Gerek Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan firmalar, gerekse OSB Yönetimi olarak daha önceki yıllarda olduğu gibi fuara desteklerimiz sürecek' dedi.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin’de iş arayanlarla işverenleri buluşturan fuar organizasyonunun hem iş arayanlara hem de işverenlere büyük fırsatlar sunduğunu, insan kaynakları alanında Türkiye’nin en büyük organizasyonunu Mersin’e kazandırma hedeflerinin olduğunu belirtti.

Mersin İŞKUR’un işe yerleştirme, mesleki eğitim, işbaşı eğitim, personel teşviği gibi uygulamalardan bölge firmalarının daha fazla yararlanabilmesi amacıyla Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet noktası açılması hususunda görüş birliğine varıldı.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA