Akkoyuncu: “Bayram sevinci yarınlara umut olsun”


Tarih : 9 Eylül 2016 Cuma 18:46

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, bayram sevincinin yarınlara umut olmasını dileyerek, “İslam Aleminin en üst seviyede yaşadığı kardeşlik ve hoşgörü duygusunun tüm dünyaya hakim olması dileğiyle mübarek kurban bayramını kutluyorum” dedi.

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; yoksulların gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların ziyaret edildiği bayramların; duygu birliğinin en üst düzeyde yaşandığı günler olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerimizdir. Bu bayramda da başta yaşadığımız coğrafya olmak üzere terörün sona ermesini, akan gözyaşının durmasını, barış, huzur gelmesini diliyorum. Bayram sevinci yarınlara umut olsun. Bayramda İslam Aleminin en üst seviyede yaşadığı kardeşlik ve hoşgörü duygusunun tüm dünyaya hakim olması dileğiyle mübarek kurban bayramını kutluyorum.”


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA