Celal Bayar Caddesi esnafı, başkan ziyaretinden memnun kaldı


Tarih : 27 Eylül 2016 Salı 21:10

Her zaman vatandaşların arasında ve vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Celal Bayar Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, talep ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Her zaman vatandaşların arasında ve vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Celal Bayar Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, talep ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde belediye çalışmaları, yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Turgut, vatandaşların talep, öneri ve şikâyetlerini de birebir dinliyor.

“GÖZLE GÖRÜLÜR HİZMETLER BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Çarşı esnafı; ilçede son iki yılda gözle görülür bir kentleşmenin oluştuğunu ve yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek, özellikle şehrin yeni oluşan mahallelerinde yapılan asfaltlama, park ve sosyal alan çalışmalarının kent merkezindeki çalışmalarla paralel yürütülerek denge sağlanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler. Esnaflar, "Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Projelerin bir bir hayata geçirilmeye başlanmış olması seçim öncesi vaatlerin fazlası ile yerine getirildiğinin bir göstergesidir.Üstelik yapılan hizmetler günü kurtarmak adına değil, ilçemizin gelecek yapılanmasını oluşturacak nitelikte. Bu çalışmalar önümüzdeki günlerde Silifke’mizi çok farklı noktalara getirecektir. Hizmetlerinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

“İlçemizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz”

"Ortak akılla kentimizi yönetmek için çaba sarf ediyoruz" diyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Halkımızdan gelen taleplere kulak vererek çalışma yapıyoruz. Önemli olan şehrin ekonomisini canlandırabilmek, şehrin geleceğine ışık tutacak adımları şimdiden atabilmek. Şehrimize olan canlılığı ve inancımızı tekrar kazanmalıyız. Silifke Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar, halkımız tarafından beğeni ile karşılanıyor. Kalıcı ve modern hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

İlçeekonomisini güçlendirmek adına Silifke esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Turgut, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Güçlü Silifke’nin yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek oluyoruz. Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini topyekûn kalkınma ile gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın en önemli sacayaklarından biri olan ilçe esnafımızdır.

İşte yapmış olduğumuz bu ziyaretlerimizle yakaladığımız sıcak ve samimi ortamlarda vatandaşlarımızla iç içe oluyor, ilçemizle ilgili fikir alış verişinde bulunuyor, rahatça sohbet edebiliyoruz. Hemşerilerimizin bizlerden neler beklediğini, Silifke’de neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, bizler de yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara bilgi veriyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve bilgi paylaşımında bulunarak, İlçemizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz" dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA