Yenişehir Belediyesi Asfalt Ve Yol Çalışmalarına Devam Ediyor


Tarih : 27 Eylül 2016 Salı 21:20

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince, İnsu Mahallesi’nde Parke  yol ve kaldırım, Değirmençay Mahallesi’nde. asfalt yama çalışmalarına devam ediliyor.  

“Amaçlarının İlçe sınırları içerisindeki tüm mahallelerde eksiksiz ve eşit hizmet götürmek olduğunu dile getiren Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; Yenişehir her gün biraz daha gelişiyor, ihtiyaçları artıyor, biz de Yenişehir Belediyesi olarak bu ihtiyaçlara cevap vermek için yoğun bir tempoda çalışıyoruz.Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçe sınırları içerisinde bulunan köy statüsünden mahalle statüsüne dönüşen yerlerde asfalt, yol, kaldırım gibi çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerimiz ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan birçok mahallede de çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamış durumda. Önümüzdeki günlerde de, oluşturduğumuz program çerçevesinde asfalt çalışmalarımız sürecek. Vatandaşlarımızın şikayetlerini dikkate alarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız bundan sonra da onların talepleri ve muhtarlarımızın beklentileri doğrultusunda devam edecektir” dedi.  


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA