Uçar, “Cumhuriyet’e sahip çıkmak herkesin görevidir”


Tarih : 27 Ekim 2016 Perşembe 19:52

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının verdiği mücadele sonrasında kurulan Cumhuriyet'e sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu söyledi.

Başkan Uçar, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın bu yıl 93.'üncü yıl dönümünü kutluyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadele sonunda kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak 7'den 70'e herkesin görevidir.

Cumhuriyetin temel felsefesi olan barış ve kardeşlik ruhu gönüllerimizi birleştirmelidir. Cumhuriyetimizi millet egemenliğine dayanan asli ilkeleriyle sonsuza dek yaşatmak, Cumhuriyet kazanımlarını, çocuklarımıza gerçek bir miras olarak bırakmak, hepimizin en büyük sorumluluğudur. Cumhuriyetimizin yeni yaşına girmiş olmasını kutluyor, gençlerimizin bu topraklara sahip çıkmalarını diliyorum.

Bu vesileyle kanını ve canını, vatanın harcı yapan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm Silifkeli hemşerilerimin ve onların şahsında aziz milletimizin bayramını kutluyorum." 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA