Mersin Ülkü Ocakları’ndan, Lösemili Çocuklar İçin Kan Ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası


Tarih : 21 Kasım 2016 Pazartesi 17:15

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, anlamlı bir kampanyaya daha imza atarak “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganıyla lösemili çocuklar için Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyası düzenledi.

Teşkilat binasında gerçekleştirilen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de bağış yaptığı kampanya yoğun ilgi gördü.

            Kan bağışı sayısını arttırmak ve vatandaşları bu konuda bilinçlendirmek amacıyla düzenledikleri kampanyaya destek veren vatandaşlara teşekkür eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, verilecek bir tüp kanla ilik bankasındaki hastalara faydalı olunabileceğini vurguladı.

            Gölgeli: “Bizim ilk amacımız; Lösemili çocuklarımızın çektiği sıkıntıları gündeme getirmek, onların sıkıntılarına ortak ve geleceklerine umut olmaktır. Annelerinin gözyaşını dindirmek, babalarının yüreklerindeki yangını söndürmektir. Bizim asil milletimizin kanında hayat kurtarmak vardır. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bir sözünü hatırlatmak istiyorum. Bizim milliyetçiliğimiz, sevgiye dayalıdır. Biz bu memleketin; insanını, çocuğunu, toprağını seviyoruz. Bu millet için yeri gelir kanımızı, yeri gelir canımızı veririz. Mersin Ülkü Ocakları olarak lösemili çocuklarımız için düzenlediğimiz kan ve kök hücre bağışı kampanyamıza destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Etiketler : mersin ülkü ocağı, lösemili çocuklar, kan bağışı




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA