CHP Mersin İl Örgütü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti


Tarih : 14 Aralık 2016 Çarşamba 17:23

CHP’liler, çevik kuvvetin acısını paylaştı

Mersin Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, İstanbul’daki hain terör saldırısında 37 mensubunu şehit veren Çevik Kuvvet’i ziyaret ederek, başsağlığı diledi. İl Başkan Yardımcısı ve Başkanvekili Oğuzhan Karayiğit, amaçlarının yaşanan acıyı bir nebze de olsa paylaşmak olduğunu söyledi.

İstanbul Beşiktaş’ta cumartesi akşamı yaşanan terör saldırısının ardından polise destek sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi İl Yöneticileri de Mersin’de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Akdeniz İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete; Mersin İl Başkanvekili Oğuzhan Karayiğit, İl Sekreteri Sedat Özkan, İl Başkan Yardımcıları Hasan Özalp Önal, Bektaş Can, İsmail Hakkı Işık, İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel katıldı.

CHP’lileri, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak ağırladı.

TÜRK POLİSİNİN YANINDAYIZ

İl Başkanvekili Oğuzhan Karayiğit, Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün her türlüsüne tam anlamıyla karşı olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Terörün türü, mekanı, zamanı yok. Terörün her türlüsünün tamamıyla karşısındayız. Terörün yanında olan herkesin de karşısındayız. Sadece terörün değil, hırsızında, hırsızlık yapanın yanında duranın da karşısındayız. Vatan sevgisi üzerinde tartışılmayacak kadar kutsaldır. Son yaşanan olay gerçekten çok acı bir durum. Biz Türk polisinin yanındayız. Sadece şehit olduklarında değil, askerimizin, polisimizin başına bir şey geldiğinde tüm arkadaşlarımızın vicdanı sızlar.  Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi "kimse bizim milliyetçiliğimizi test edemez. Biz milliyetçiliğimizi Kıbrıs’ın Beşparmak dağlarına yazan bir partiyiz."

Ziyaret sebebimiz biraz da olsa acıyı sizinle paylaşmak.”

Terör saldırısı sonrası yaşanan can kayıplarından durduğu üzüntüyü dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler de halkın polis ve askere bakış açısının her zaman hümanist olduğunu belirterek, “Bizim halkımız asker ve polise evlat sevgisi ile yaklaşır” dedi.

BİZİ SARSABİLİRLER AMA ASLA YIKAMAZLAR

Hain terör saldırısının ardından çok sayıda vatandaşın ziyaret etmesinin kendilerine güç kattığını ifade eden Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak ise, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, duygularını şu sözlerle anlattı:

“Bu olay olduğu günden itibaren halkımızın her kesiminden büyük destek aldık. Bugün yaklaşık bine yakın ziyaretçimiz oldu. İstiklal Şairimiz der ki; ‘Vurulmuş tertemiz alnından yatıyor, bir hilal uğruna Yarab ne güneşler batıyor.’ Biz sizlerin,  bu ülkede yaşayan her vatandaşın varlığı, güvenliği, mutluluğu için bu güneşler olarak her dakika batmaya hazırız. Biz o şahadet şerbetini tatmaya gönülden razıyız. Biz burada olduğumuz sürece gözünüz arkada kalmasın. Polis teşkilatı olarak; hukukun üstünlüğüne dayalı, kurallara riayet eden, empati kuran bir teşkilat olarak her geçen gün biraz daha büyüyoruz. Allah bu ülkeye esaret tattırtmasın. Bizi sarsabilirler ama asla yıkamazlar.”


Etiketler : chp mersin, çevik kuvvet




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA