Başkan Kocamaz, “Bu Milleti Parçalamaya Kimsenin Gücü Yetmez”


Tarih : 21 Aralık 2016 Çarşamba 18:24

“Bizler bin küsur yıldır birlikte yaşıyoruz, bizi parçalamaya kimsenin gücü yetmez”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şubesi ve Cem Evi tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik’ yemeğine katıldı. Yemekte konuşan Başkan Kocamaz, din, dil, inanç, köken ayrımı yapmadan bütün olmuş bir milleti hiçbir gücün bölemeyeceğinin altını çizerek, “Bizler bin küsur yıldır birlikte yaşıyoruz, bizi parçalamaya kimsenin gücü yetmez” dedi.

Tarsus Cem Evi’nde düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik’ yemeğine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, CHP eski milletvekili Vahap Seçer, Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkez Yöneticisi Hasan Engin,  Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şube Başkanı Erdal Turgut, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, dernek yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekte konuşma yapan Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz, ülke olarak zor bir dönem geçirildiğinin altını çizerek, bu süreçte birlik ve beraberliğin korunmasının oldukça önemli olduğunu ifade etti. Bir bütün olmuş milleti hiçbir gücün bölemeyeceğini belirten Başkan Kocamaz, “Bu ülkede bin küsur yıldır birlikte yaşıyoruz. Allah ömür verdiği sürece de yine birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Biz bu topraklara bedel ödedik, hiç kimsenin de bu topraklara göz dikmesine izin vermeyiz. Bizim müştereklerimiz, ayrıntıları boğar. Biz birbirimize sahip çıkacağız. Birbirimizi sevip sayacağız. Biz din, inanç, köken ayrımı yapmadan bir millet olduk. Bu milleti parçalamaya da kimsenin gücü yetmeyecek” şeklinde konuştu.


Etiketler : burhanettin kocamaz, mersin, büyükşehir




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA