Vatandaş dağıtım şirketlerinin insafına bırakıldı


Tarih : 24 Aralık 2016 Cumartesi 13:17

CHP’li Özyiğit, elektrik kesintileri konusunda yetkilileri uyardı

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin’de günlerdir etkili olan fırtına, kar ve yağmur nedeniyle zor anlar yaşayan üreticinin, elektrik kesintisi ile artık isyan noktasına geldiğini söyledi. Olumsuzlukların altında özelleştirmelerin olduğuna işaret eden Özyiğit, vatandaşın dağıtım şirketlerinin insafına bırakıldığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin merkezde fırtına ve yağmur etkili olurken; ilçelerde ve özellikle yüksek kesimlerde kar yağışının çiftçiyi olumsuz etkilediğini söyledi.
Sürekli yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşın artık canından bezdiğine dikkat çeken Özyiğit, şunları dile getirdi:
“Anamur, Bozyazı, Gülnar gibi ilçelerimizde elektrik kesintileri yaşamı olumsuz etkilemekte, don olayından dolayı da üreticiler seralarda mahsullerin donmaması için gerekli önlemleri alamamaktadır. İktidar, Kayseri, Konya, Elazığ ve Gaziantep gibi illerimize yaptığı yatırımları, Mersinimize neden yapmıyor? Emekçi TEDAŞ arıza işçilerinin yoğun çalışmasına rağmen, gerekli teknik yatırımlar yapılmadığı için sonuç alınamıyor.
Elektrik kesintileri, ayrıca ısınmada elektrik enerjisi kullanmak zorunda kalan vatandaşlarımızı da etkiliyor. Elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşımızın doğal gazı yanmıyor, kliması çalışmıyor. Evinde yaşlısı, çoluk çocuğu olan yurttaşlarımız soğuğa karşı bir de elektrik kesintileri ile sıkıntı yaşıyor. Vatandaşımız hem kaliteli hizmet alamıyor hem de daha yüksek bedeller ödüyor. Bütün bu olumsuzlukların temelinde özelleştirme politikası yatıyor. Devlet vatandaşını dağıtım şirketlerinin insafına bıraktı. Yetkililer bir an önce önlem almalıdır.”23.12.2016


Etiketler : chp, elektrik




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA