Başkan Veysel Sarı ve yönetimi güven tazeledi


Tarih : 8 Şubat 2017 Çarşamba 15:54

SS. Toroslar Esnaf Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı..

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası binasında faaliyet gösteren Bin 700 üyesi bulunan SS. Toroslar Esnaf Kefalet Kooperatifi genel kurulunu yaptı.

Şoförler Odası Toplantı salonunda yapılan genel kurul Başkan Veysel Sarının konuşması ile açıldı. Bir gurup üyenin önerisi ile  divan başkanlığına ise oy birliği ile Adana SS Adana Güney Bölgesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi-Kefalet Kooperatifleri Birliği başkanı Muhammet Yalçın getirildi.

Saygı ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra gündem maddelerine geçildi ve faaliyet ve hesap raporları ile diğer maddelerin ibrasından sonra yapılan seçimlere geçildi. Genel Kurula katılan tüm üyelerin oyları ile  sonucu Veysel Sarı tekrar başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Münir Güler (Başkan Vekili), Halit Şimşek, Hamit Ayhan, Atilla Kamer de 4 yıllığına tekrar yönetim kurulu üyeliğine seçildiler. Başkan Veysel Sarı yaptığı teşekkür konuşmasında kooperatifin emsallerine göre en düşük faiz ile kredi verme imkanına sahip olduklarını ve kredi limitinin ise150 bin lira olduğuna dikkat çekerek, geride bıraktığımız 2016 yılında 335 üyeye 20 milyon 390 bin lira kredi kullandırdıklarını belitti. Başkan Sarı genel kurulu kapatmadan önce genel kurula katılan üyelere, Mersin Halk Bankası yetkililerine de teşekkür etti. 


Etiketler : veysel sarı, toroslar esnaf kefalet




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA