Oto tamirciliğinden lokal işletmeciğine


Tarih : 8 Şubat 2017 Çarşamba 16:26

İşletmeciliğini Mersin Oto Sanatkarlar Odası üyesi oto tamirci esnafı Mehmet Cebe’nin üstlendiğini İçel Sanat Klübü Lokal ve Restaurantı Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş, oda ve esnaf kefalet kooperatifi başkanları ile çok sayıda davetlinin katılımı ile hizmete açıldı.

Mersin’de Oto Sanatkarlar Odası üyesi oto tamirci esnafı Mehmet Cebe’nin işletmeciliğini üstlendiği İçel Sanat Klübü Lokal ve Restaurantı görkemli törenle hizmete girdi.

İçel Sanat Klübü Lokal/Restaurant açılışına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş, Birlik Başkan Yardımcısı Nesil Aydın, Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Yenişehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Levent Gizli, İçel Sanat Klübü Başkanı Erkan Özaydın, Tırmıl Sanayi Sitesi yöneticisi Nedim İkanç ile çok sayıda davetli topluluğu katılım gösterdi.

Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Bedrettin Gündeş ile İçel Sanat Klübü Başkanı Erkan Özaydın’ın kurdelasını birlikte kestiği açılışta konuşan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, oto tamirciliği mesleğinde ortaya koyduğu başarısını lokal restaurant işletmeciliğinde de başarıyla devam ettireceğine inandığını söyledi. İçel Sanat Klübünün kentin sanatsal ve kültürel aktivitelerinin can damarı olduğuna dikkat çeken Başkan Dinçer; “ Kültür ve Sanat alanında hizmet veren güzide klübümüzün lokal restaurant işletmeciliğine soyunan Mehmet Cebe kardeşimizin, et ve deniz ürünlerinin yanı sıra sebze meyve yemekleriyle kentimizin damak zevkine hitap eden ürünlerle en iyi hizmeti vereceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Yemeğin normal yaşamdan ayrılamayacağına vurgu yapan Dinçer; “ Yemek yoksa yaşam yarımdır. Gündelik yaşamımızda bizi hayatta tutan protein, vitamine kadar her şeyi kapsayan geniş bir kaynaktır yemek. Tabi karın doyurmakla damak tadı arasında da belirgin bir çizgi var. İşte burada Mehmet Cebe kardeşimizin herkesin damak tadına hizmet edecek lezzetli ürünlerle ve müşteri memnuniyetini ön planda tutacak hizmet anlayışıyla  bu mesleğinde de büyük başarı yakalayacağına inanıyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, lokal ve restaurantımızın kentimize hayırlı olmasını  diliyorum” şeklinde konuştu.


Etiketler : mersin oto sanatkarlar odası, mehmet cebe




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA