CHP Baş danışmanı İstemihan Talay Başkan Sarı’yı ziyaret etti


Tarih : 24 Şubat 2017 Cuma 22:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun baş danışmanı CHP Mersin eski Milletvekili ve kültür Bakanı İstemihan Talay referandum çalışması yapmak için geldiği Mersin’de Şoförler Odasını da ziyaret etti.

Talay’ın Şoförler Odasını ziyaretinde Akdeniz İlçe Başkanı, partililer ve çok sayıda şoför esnafı da hazır bulundu.

Mersin Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı Talay’ın ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi ;

“Eski milletvekili ve Bakanımız Sayın İstemihan Talay her dönem, her zaman Mersin’in sorunlarına olduğu gibi kendisine ilettiğimiz Mersin’li şoför esnafımızın sorunlarına da duyarlı olmuş, her dönem ilkeli ve doğru duruşlar sergilemiştir. O yüzden sayın bakanımızın bizlerin yanında müstesna bir yeri vardır. Bu ziyaretinden dolayı da kendisine teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum” dedi.

İstemihan Talay da Başkan Veysel Sarı’ya konukseverliği ve kendisi hakkındaki düşüncelerinden dolayı teşekkür ettikten sonra yaptığı ziyaret ve mersin’de sürdürdüğü referandum konusunda açıklamalarda bulundu.

Halkın 16 Nisan’da yapılacak referandum da neden “hayır” denmesi gerektiğini bir takım örnekler vererek açıklayan İstemihan İstemihan Talay “halkın oy vermeden önce anayasamızda yapılan değişikliklerinin neler olduğunu ve bu değişikliklerin neler getireceğini mutlaka çok iyi inceledikten sonra sandığa gitmesi gerektiğini bilmesinin ülke ve kendi yararıma olacağına dikkat çekti.

Daha sonara tekrar söz alan Başkan Veysel Sarı’da bir meslek kuruluşu olarak daima siyasetin dışında kalmaya özen gösterdiklerini, ona rağmen  sayın İstemihan Talay’ın bu ziyaretinden çok memnun olduğunu belirtip  çalışmalarında kolaylıklar diledi.   


Etiketler : istemihan talay, veysel sarı ziyareti




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA