İbrahim Genç; Tüm Şehitlerimizi Saygı İle Anıyoruz


Tarih : 19 Mart 2017 Pazar 16:58

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim GENÇ, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İnsanlık, artık geçmişten gerekli dersleri çıkararak savaşlara son vermeli, tüm insanların huzur ve sevgi içerisinde bir arada yaşayacakları barış dolu bir dünyanın temelleri atılmalı, diyen Başkan Genç: “Gerekçesi ne olursa olsun savaşın yıkımını gözler önüne seren Çanakkale Savaşı, barışın ve dostluğun Dünya için ne kadar gerekli ve önemli olduğunu tüm insanlığa duyurmuştur.

Mustafa Kemal’in, Çanakkale’de yaşamını kaybeden yabancı askerler için söylediği, “Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen Analar! Göz yaşlarınızı dindiriniz. Evlatlarınız bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Onlar, bu topraklarda canlarını verdikten sonra artık bizim evlatlarımız olmuşlardır.” sözleri, yüz binlerce şehit veren ulusumuzun gönül ve ruh yüceliğini, dostluk ve kardeşliğe verdiği önemi en içten duygularla anlatmaktadır.

Çanakkale deniz Zaferi’nin yıldönümünde, başta Atatürk ve silah arkadaşlarını ve  kahraman şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum” dedi. 


Etiketler : ibrahim genç, 18 mart mesajı




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA