Başkan Dinçer’den Sivas ESOB Başkanı Köksal’a ziyaret


Tarih : 4 Mayıs 2017 Perşembe 14:35

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Sivas ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Başkan Dinçer, Sivas Birlik Başkanı Beşir Köksal’la birlikte esnaf teşkilatının zirve kuruluşu TESK’in Denetim Kurulunda birlikte görev aldıklarını belirterek, Türkiye genelinde TESK’e bağlı olarak kurulu bulunan 81 Birlik Başkanıyla her zaman sıcak dostluklar kurduklarını söyledi. Dinçer, gerçekleştirdikleri bu tür ziyaretlerle esnaf ve sanatkarların bölgesel sorunları ve beklentileri yerinde görerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını ifade etti. 
Sivas Birlik Başkanı Beşir Köksal’ın Anadolu misafirperverliğinin en güzel örneğini sergilediğini kaydeden Başkan Dinçer, gösterilen sıcak ilgi ve dostluktan dolayı Başkan Köksal’a teşekkürlerini iletti.
Sivas ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Köksal’da Mersin Birlik Başkanı Talat Dinçer tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TESK’in Denetim Kurulunda birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Mersin Birlik Başkanı Talat Dinçer’e bu ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Başkan Köksal daha sonra günün anısına Başkan Dinçer’e plaket vererek, yöresel el sanatları ürünlerinden hediye etti.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA