Parkta Yapılacak Kültür Merkezi Projesi İptal Edildi


Tarih : 7 Mayıs 2017 Pazar 13:36

Mersin Mezitli ilçesi Belediyesi Fatih mahallesinde denize sıfır Fatih Parkında Kültür Merkezi yapmayı karar altına aldığı projeyi iptal etti.

Belediye Meclisinde oy birliğiyle alınan karara mahalleliler itiraz etti. Ulusal Kanal olayı ve halkın eylemini kamuoyuna duyurdu. Ulusal kanal dışında hiçbir medya kuruluşu ilgi göstermedi. Haber kanalımızda çıktıktan sonra Belediye geri adım atmak zorunda kaldı. Belediye dün kamuoyuna bir açıklama yaparak projeyi iptal ettiğini açıkladı. Açıklamada “Mezitli’nin acilen bir kültür merkezine ihtiyacı var. Belirlenen yer tüm meclis üyelerimizin onayı ve muhtarlarımızın bilgisi dâhilindeydi. Ancak bazı çevrelerin kampanyayı başka alanlara taşımasını istemediğimizden, Projemizi yeni bir yer belirleninceye kadar askıya almış bulunuyoruz” denildi.
Bu gün parkta toplanan mahalle sakinleri başarılarını kutladı. Kısır dağıtan mahalleliler Ulusal Kanal’a da teşekkür etti.
Not- 9 Nisan günü yaptığım haberi, yerel medyaya da gönderdim. Ancak İMECE gazetesi dışında ilgi gösteren olmadı. Belki kötü bir benzetme ama “sınıfta kaldı”
Yusuf Çelik-mersin

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA