Başkan Aktaş, 19 Mayıs’ı kutladı


Tarih : 17 Mayıs 2017 Çarşamba 19:44

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aktaş mesajında, “19 Mayıs Bayramı'nın gençlerimize armağan edilmesi, gençlere verilen önemin ve değerin yansımasıdır. Gençlerimiz de, bu armağanın kıymetini iyi bilmelidir. ” dedi.

Başkan Aktaş, gençlerin bir ülkenin umudu ve geleceği olduğunu belirterek, "Ülkemizi işgal eden devletlerle mücadele etmek amacıyla 19 Mayıs 1919 yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından başlatılan milli mücadele, Anadolu insanının vatan toprağını düşman işgalinden kurtarmak için ortaya koyduğu cesur ve kararlı mücadele sayesinde görülmemiş bir kahramanlık destanının yazılmasıyla sonuçlanmıştır. Türk milleti olarak Kurtuluş Savaşında elde ettiğimiz başarılar, birçok dünya devletlerinin emperyalizme karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinin adeta simgesi haline gelmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bağımsızlığı, ülkemizin ve devletimizin bekası için mücadele eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan ettiği bu güzel bayramı gençlerimizin de coşkuyla kutlayacakları inancıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" diye konuştu.


Etiketler : akdeniz belediyesi, 19 mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, türk milleti




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA