Ülkü Ocakları uyuşturucuya savaş açtı


Tarih : 21 Mayıs 2017 Pazar 15:29

Mersin Ülkü Ocakları, ülke genelinde “Yeni Cephemizin Adı Uyuşturucu İle Mücadele; Türk Gençliği Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” sloganları ile başlatılan kampanyalar çerçevesinde gençlere uyuşturucunun zararlarını anlatıyorlar.

İlk olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde düzenlenen seminerde gençlere önemli bilgiler aktarılırken, merkez ve ilçelerde ise afiş çalışmaları ve devam eden seminerlerle bilinçlendirme çalışmaları yapılıyor.

Mersin’in Mut ilçesinde de yine bu kapsamda afiş çalışmaları yapılırken, uyuşturucu ile mücadelede polisiye tedbirlerin yanı sıra ailelerin ve gençlerin bilinçlenmesinin önemi aktarılıyor.

Demir: Mücadele cephesi genişletilecektir 

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir ise daha önce yapmış olduğu açıklamasında,   “Uyuşturucu ile yapacağımız faaliyetler İlimizin her bir ilçesinde, mezrasında, mahallelerinde, yediden yetmişe herkese ulaşacak, uyuşturucu ile mücadele cephesi genişletilecektir” dedi ve Uyuşturucu ile mücadele kapsamında eğitimlerin, Uzmanlar, Stk’lar, meslek odaları ile işbirliği içerisinde devam edeceğini ifade etti. 


Etiketler : ülkü ocakları, uyuşturucu ile mücadele, gökhan demir




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA