Anamur’da Huzurlu Bina


Tarih : 16 Haziran 2017 Cuma 22:08

Anamur, Mersin’in şirin ve huzurlu bir ilçesi

Anamur, Mersin’in şirin ve huzurlu bir ilçesi. Anamur deyince akla Muz gelir. Daha doğrusu muzun vatanıdır. Anamurlular şimdi harıl harıl başka bir proje üzerinde çalışıyor.Büyük bir huzurevi inşaatına başladılar.Bu huzur evi ilçenin 2 km yukarısında bir tepenin üzerinde yapılıyor.Etrafı ormanlarla çevrili,önü deniz ve Anamur ilçesi.Projeyi bir vakıf üstlenmiş vakfın başında Anamurluların çok sevdiği ve şimdiye kadar bir çok projenin altında imzası olan emekli işçi Tuğrul Ayhan var.

Bizi inşaat alanına davet eden Tuğrul Ayhan şunları söyledi “Bu huzurevi yalnız Anamurlulara değil Türkiye’nin her tarafına hata yurt dışındaki insanlara hitap edecek, herkes gelip burada huzur bulacak, inşallah birkaç yıl içinde hizmete girecek “ dedi. İnşaat alanına gelen Anamur belediye başkan yardımcısı Hüseyin Güler ise “Türkiye Anamur’u muz deyince hatırlıyor, umarım bu huzurevi ikinci yüz akımız olacak, biz belediye olarak her türlü desteği vereceğiz yakında Anamurlu işadamlarıyla bir yemekte buluşacağız” dedi. Vakıf yöneticilerinden işadamı Uğur Afyoncu ise “ huzura ihtiyacımızın olduğu bir ortamda, eminim Anamur’dan ülkemize huzurlu bir eser sunacağız, ilçemiz zaten huzurlu bir ilçe, bu bina huzuru daha da pekiştirecek” dedi
Huzurevi şimdilik 100 odalı olarak tasarlanmış, ancak etrafında kamuya ait geniş arsalar var. İler de talep olursa daha da büyüyecek.
                    
Yusuf Çelik-Mersin


Etiketler : anamur, huzurevi, anamur muzu




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA