Çamlıyayla esnafında iftar coşkusu


Tarih : 20 Haziran 2017 Salı 10:46

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince Çamlıyayla’da kurulan iftar sofrası birlik beraberlik

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince Çamlıyayla’da kurulan iftar sofrası birlik beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledi. Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, esnaf teşkilatının çok büyük bir aile olduğunu belirterek, bu birlikteliği sergileyen Çamlıyayla esnaf odası başkan , yönetici ve üyelerine teşekkürlerini iletti.

Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda verilen iftar programına Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Çamlıyayla Kaymakamı Abdullah Yüksel, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Birlik yöneticileri Nesil Aydın, Alper Deniz, Ömer Şahbudak ve Mehmet Torun, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Tarsus Tenekeciler ve İnşaat malzemecileri Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tarsus Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Tarsus EKK Başkanı Mehmet Şahin ile çok sayıda esnaf sanatkar katılım gösterdi.

İftar proğramının açılış konuşmasını yapan Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Emin Sakallı, İftar davetlerinin esnafın sofrasını paylaştığı, birlik ve beraberliğini sergilediği en önemli etkinlikler olduğuna vurgu yaparak, bu birlikteliğin sağlanmasında kendilerinden hiçbir desteği esirgemeyen ve her zaman yanlarında olan Birlik Başkanı Talat Dinçer’e teşekkürlerini iletti. Sakallı, geceye katılım gösteren Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın da kendilerinden desteğini esirgemediğini belirterek, teşekkürlerini iletti.
Daha sonra söz alan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, esnaf ve sanatkar teşkilatının çok büyük bir aile olduğunu söyledi. Bu büyük ailenin ortaya koyduğu birlik beraberlik ve dayanışmanın tüm ülkeye örnek olduğunu kaydeden Başkan Dinçer, “Birlik ve beraberliğin olduğu yerde rahmet ve bereket olur, gelişme ve kalkınma olur. Bugün Çamlıyayla esnaf sanatkarımız bu dayanışmanın ruhuna uygun olarak bir araya gelmiş, kenetlenmiş güç birliği içerisinde olmuştur. Bu dayanışma ruhundan dolayı başta oda başkanımız ve yöneticileri olmak üzere davetimize katılım gösteren oda üyelerimiz, oda başkanlarımız ve tüm kurum kuruluş temsilcilerini sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum”dedi.
Son olarak söz alan Mersin Milletvekili Hacı Özkan’da birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “ Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde olursak, bizler önümüze çıkan her türlü engeli aşarız” dedi. Özkan, esnaf sanatkarların sorunlarının çözümünde daha etkin olunması için parlamentoda esnaf sayısının arttırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Emin Sakallı, iftar proğramına katkılarından dolayı Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e plaket taktim etti.


Etiketler : çamlıyayla, mersin esob, iftar




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA