Mezitli ‘Zafer ve Adalet’ için yürüdü


Tarih : 2 Eylül 2017 Cumartesi 13:14

Mezitli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Zafer ve Adalet’ yürüyüşü gerçekleştirildi.

Mezitli Belediyesi’nden başlayarak Soli Pompeiopolis Sütunlu Cadde’ye kadar devam eden meşaleli yürüyüşte, on binlerce Mezitlili, Türk Bayrakları, Atatürk resimleri ve Adalet yazılı pankartlar eşliğinde Akdeniz’e aktılar.

Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri 'Zafer ve Adalet Yürüyüşü' ile başladı. Mezitli Belediyesiönünden başlayan, Soli Pompeipolis Sütunlu Cadde’ye kadar devam eden meşaleli yürüyüşte, on binlerin katıldığı Bayrak denizi Akdeniz’e aktı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra CHP Mersin Milletvekilleri Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Fikri Sağlar, Belediye Meclis Üyeleri, CHP örgütleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte, 'Hak, hukuk, adalet' ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları atıldı. ‘Yürüyoruz zincirleri kıra kıra’ türküsüde hep bir ağızdan seslendirildi. Yaklaşık 3 kilometrelik güzergâh boyunca vatandaşların sevgi gösterileriyle destek verdiği yürüyüşte, birçok vatandaşta balkonlarından Türk Bayrağı ve sloganlarla destek verdi. Yürüyüşe katılan Rebirt Motosiklet Grubu, Mersin Bisiklet Derneği, Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği, Mersin Motosiklet Spor Kulübü, Wosteam ve Mersin Off Road Kulübü de araçları ile katılarak şov yaptı


Etiketler : mezitli, zafer bayramı




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA