Gazeteci Yazar Yakup Boncuk kızını evlendirdi


Tarih : 6 Eylül 2017 Çarşamba 09:29

Tarsus Ekspras Gazetesi’nin ve Tarsus’un sevilen ve saygı duyulan gazeteci yazarlarından Yakup Boncuk, kızı Fevziye Boncuk’un mürvetini gördü.

FIRAT MAKTAY

Tarsus Ekspras Gazetesi’nin ve Tarsus’un sevilen ve  saygı duyulan gazeteci yazarlarından  Yakup Boncuk,  kızı Fevziye Boncuk’un mürvetini  gördü.

Boncuk Ailesi  Yanıkkışla eşrafından  Tokataş ailesi ile  dünür olurkan, Fevziye hanım ile Halil İbrahim ile  bir  ömür boyu  mutlulğa  yelken açtı.

Kurban Bayramın 3. günü  Tarsus’un tercih edilen ve beğenilen düğün salonlarından mutluluğun adresi  Aşiyan Balo  Salonunda  yapılan  müvlütlü   düğün törenine Tarsus, Çamlıyayla, Mersin, Adana, Ordu, Trabzon , Şanlıurfa, Ankara ile İstanbul'dan  gelen davetliler katılarak Boncuk  ve Tokataş  ailelerini yalnız bırakmadı.

 

Aşiyan Balo salonunda düzenlenen mevlütlü  düğün törenine gelin Fevziye Boncuk ve damat Halil İbrahim Tokataş  eskilerden nostalji yaşayarak Payton ile geldiler.

Gazeteci  Yazar Yakin Boncuk'un kolunda  Aşiyan Balo salonuna gelen ve merdivenlerden alkışlar arasında inerek davetlileri selamlayan Fevziye Boncuk, daha sonra Halil İbrahim Tokataş ile yerini aldı.

Hocaefendilerin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve ilahilerden sonra Fevziye Boncuk'un dedesi Hafız Mustafa Yıldız dua yaptı.

Genç çift törenin ardından  tebrikleri kabul etti .

Gazete Tarsus Yazı Ailesi  olarakhayatlarını birleştiren Fevziye ve Halil İbrahim Tokataş çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Yakup ve Hatice Boncuk çifti ile Songül ve Hasan Tokataş çiftine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA