“SİYASETTEKİ EN ÖNEMLİ UNSUR GÜVENDİR”


Tarih : 10 Ekim 2017 Salı 13:03

Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP aday adayı Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay,

Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP aday adayı Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, “Bir dönemin nasıl geçtiğini anlamak güç.  O nedenle planlı programlı çalışmak, üretmek, güzel hizmetler yapmak için önemli. Ben çalışmalarım kapsamında şu tablodan oldukça memnunum. Her gittiğimiz kesimde çok güzel bir algıyla karşılaşıyorum. İnsanlar gelecek için bizde umut görüyorlar” dedi.

Turan DAL

2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, destekçileriyle bir araya geldi. Akdeniz İlçesi Atatürk Parkı’nda yer alan Saklı Bahçede düzenlenen toplantıda Talay’a desteklerini ileten katılımcılar, fikirlerini iletti.

“bizde umut görüyorlar”

Bir dönemin nasıl geçtiğini anlamanın güç olduğunu kaydeden Talay, “O nedenle planlı programlı çalışmak, üretmek, güzel hizmetler yapmak için önemli. Ben çalışmalarım kapsamında şu tablodan oldukça memnunum. Her gittiğimiz kesimde çok güzel bir algıyla karşılaşıyorum. İnsanlar gelecek için bizde umut görüyorlar. Bazı bilgiler sunduğumuz zamanda güveniyorlar. Zaten siyasetteki en önemli unsur güvendir. Eğer siz oylarını istediğiniz insanlara bu güveni ve umudu verebiliyorsanız, o zaman artık kent partisel ayrımların dışında yeniden bir bütünlük ve beraberlik içine giriyor demektir” diye konuştu.

“oy oranımızı yüzde 45’lere yükseltmeliyiz”

Konuşmasının devamında Talay, “Bir Mersinli arkadaşımız dedi ki bana, ‘biz Mersin’i kaybetmek istemiyoruz, kazanmak için sizinle beraberiz’… Ben de dedim ki, senin söylediğin bu hedefe 3 hedef daha ilave etmek istiyorum. Çünkü bu 3 hedef çok önemli. Birinci hedef; Mersin’deki dengesel dağılımdan biz CHP olarak oy oranımızı yüzde 45’lere yükseltmeliyiz. İkinci hedef; Gelinen yerde, görev de o işi hakkıyla yapmak lazım. Sıradan bir yöneticilik yapılacaksa eğer, zaten o verilen oylar bir sabun köpüğü gibi kaybolur gider. Üçüncü hedef ise; Başarılı seçim sonucuyla 2019 Kasım Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde en büyük parti olabilmek” dedi. 

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA