Mersin’deki saldırıyı Bass’ın açıklaması ile birlikte okuyun


Tarih : 18 Ekim 2017 Çarşamba 11:15

Mersin’de polis servis aracının geçişi sırasında yapılan bombalı saldırıda emekli general Beyazıt Karataş, ABD eski Büyükelçi’si Bass’ı işaret etti.

17.10.2017 19:15

Beyazıt Karataş Mersin'de polis servis aracına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıda, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye'den Afganistan'a gönderilen Büyükelçi Bass'ı işaret etti.

 

 

'deki bu saldırıyı gelmiş-geçmiş en çapsız Büyükelçisi 'ın açıklaması ile birlikte okuyunuz. Bass; "Türkiye'de 9.5 aydır bombalar patlamıyorsa bu ABD sayesindedir"http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-mersinde-patlama-40613818 …

 

Mersin'deki bu saldırıyı gelmiş-geçmiş en çapsız ABD Büyükelçisi JohnBass'ın açıklaması ile birlikte okuyunuz. Bass; "Türkiye'de 9.5 aydır bombalar patlamıyorsa bu ABD sayesindedir" demişti.

Bass bu açıklamayı geçtiğimiz hafta ortasında yaptıktan sonra Cuma günü Türkiye'den ayrılmıştı. Bass'ın ayrılışının ardından dört gün sonra bu patlamanın meydana gelmesi bütün gözleri Bass'a ve yaptığı açıklamaya çevirdi. (Kaynak: Aydınlık Gazetesi) 

Mersin'de de gazetemiz yazarı Av. İzzet Uludağ,

sosyal medyada  olayın sonrasında benzer bir açıklama yapmıştır. 

İzzet Uludağ, olay sonrasında saat 18. 27'de  sosyal medyada paylaştığı mesajın içerisinde "... hangi nedenle olduğu ve nereden geldiği BASS belli olan bombalama sonucu ..." diye yazarak, olayın arkasında şu veya bu şekilde eski ABD Ankara Büyükelçisi John Bass'ın giderayak yaptığı ve Türkiye'yi açıkça tehdit eden açıklamalarına gönderme yapmıştır.

Mersin'de bugün, hangi nedenle olduğu ve nereden geldiği BASS belli olan bombalama sonucu yaralanan polislerimize, kentimize ve hemşerilerimize geçmiş olsun!


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA