CHP’li Galip Özkan, Muhtarlar Günü’nü Kutladı


Tarih : 18 Ekim 2017 Çarşamba 19:02

CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ali Galip Özkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Ali Galip Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: 19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi kapsamında, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesinin kuruluşu çerçevesinde her yılın 19 Ekim günü “Muhtarlar Günü” olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla yürüttükleri fedakarca hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da, son dönemde yapılan iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin kendilerine verdiği önemin bir göstergesidir.

Bu düşüncelerle Mersin’imizde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyor, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde açıklamasını yaptı.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA