Taşkın, adaylığını açıklayacağı toplantıdan önce adaylıktan çekildi


Tarih : 19 Ekim 2017 Perşembe 19:22

Adaylığını açıklayacağı toplantıdan 5 dakika önce adaylıktan vazgeçti!

CHP Toroslar İlçe Başkanlığı'na adaylığını ilan etmek için parti binasında basın toplantısını düzenleyeceğini duyuran Salim Taşkın, toplantıdan 5 dakika önce CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit ile görüştü ve adaylıktan vazgeçti. Taşkın, önceden duyurduğu basın açıklamasını gerçekleştirdi ve 'adaylıktan çekiliyorum' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Toroslar İlçe Örgütü'nün 4. Olağan Kongresi 21 Ekim Cumartesi günü yapılacak. 400 delegenin oy kullanacağı kongrede mevcut ilçe başkanı Burhanettin Erdoğan yeniden aday olacak.

Harita Mühendisi Salim Taşkın da, dün haber merkezlerine ve partililere bir mesaj göndererek CHP Toroslar İlçe Başkanlığı'na adaylığını parti binasında düzenleyeceği basın toplantısında ilan edeceğini duyurdu.

Programda belirtilen saatten 15 dakika önce parti binasına gelen Taşkın, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve Toroslar İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan ile üçlü görüşme yaptı. Taşkın'ın önceden bildirdiği basın toplantısı bu görüşmeden sonra yapıldı.

Taşkın,  "Toroslar'da değişim, güçlü yönetim, güçlü örgüt düşüncesiyle aday oldum Adaylığımı tekrar değerlendirdiğimde Sayın Burhanettin Erdoğan ile birlikte çalışmaya devam ederek Toroslar'ın değişimi için, güçlü örgüt için, partimizin başarısı için adaylıktan çekiliyorum. Burhanettin Erdoğan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Toroslar halkı, CHP'nin başarılı olmasını istiyor. Hepimizin hedefi bu olmalıdır. Kişisel makamlar değil partimizin başarısı önceliğimiz olmalıdır. Bu düşüncelerle adaylıktan çekiliyorum. Bizlere demokratik bir seçim ortamı yaratan Sayın İl Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Mersin Yaşam


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA