Adalet Partisi Genel Başkanı Öz’den Başkan Sarı’ya Ziyaret


Tarih : 19 Ekim 2017 Perşembe 21:14

ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI PROF.DR VECDET ÖZ’DEN BAŞKAN SARIYA ZİYARET

Adalet Partisi Genel Başkanı Profesör Dr. Vecdet Öz partisinin İl örgütleriyle bilgilendirme toplantısı yapmak için geldiği Mersin’de Başkan Veysel Sarı’yı da ziyaret etti.

Adalet partisi Genel Başkanı Profesör Dr. Vecdet Öz beraberinde G enel Başkan Yardımcıları Ali Karnap,  Halil İbrahim Şahin ile Mersin İl Başkanı Ahmet Kıyak ve İlçe başkanlarıyla birlikte mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret etti. Oda şeref defterini imzaladı.

Başkan Veysel Sarı ile uzun süre sohbet eden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, başkan Sarı’yı partisine de davet etti.

Başkan Sarı ise vecdet Öz’ün bu davetine karşın, “şu dönemde şoför esnafımızın sorunlarının çözümünden başka bir uğraş içinde olmam mümkün değil bu nedenle nazik davetinize teşekkür ederim” diyerek karşılık verdi.

Genel Başkan Öz ise buna rağmen Başkan Sarı’ya kapım size her zaman açık olacaktır. Sizinle siyaseten birlikte olmasak bile sizi misafir etmekten, sizinle görüşmekten memnunluk duyacağım” diyerek Partisinin istişare toplantısına katılmak üzere ziyaretini sonlandırdı.

Başkan Veysel Sarı ise Genel Başkan Vecdt Öz’e asansöre kadar eşlik ederek yolcu etti. 

 


Etiketler : adalet partisi




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA