Başkan Genç’ten Muhtarlara Yemek


Tarih : 21 Ekim 2017 Cumartesi 15:00

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Yenişehir’in değişik mahallelerinde görev yapan muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Nezih bir ortamda gerçekleştirilen akşam yemeğinde Başkan İbrahim Genç, belediye başkanlarının en büyük yardımcıları olarak nitelendirdiği muhtarlarla, birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarının altını çizerek; Muhtarlarımız bizim sokaktaki gözümüz kulağımız, halkımızla aramızdaki köprümüz. Biz çalışmalarımızı muhtarlarla birlikte yapıyoruz. Mahalle muhtarımızla bir araya gelerek birlikte fikir alışverişi içerisinde seçim döneminde vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.

Böylesi yoğun hizmet maratonunda en büyük motivasyon kaynağımız halkımızın memnuniyeti olmuştur. Dolu dolu geçen hizmet günlerinin ardından gurur duyarak söylüyorum ki Yenişehir ilçesi artık yepyeni bir değer kazanmıştır. Hizmet süremiz boyunca yapılan alt yapı, eğitim, sanat, spor, kültür, sağlık gibi pek çok alanda yapmış olduğumuz projeler ve hizmetlerle Yenişehir, Mersin’in parlayan yıldızı olmuştur. Yenişehir Belediyesi’nin bundan sonra gerçekleştireceği projelerde de siz mahalle muhtarlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Sizin de fikirlerinizle oluşan projelerimiz ile, ilçemizi ulaşması gereken zirveye hep birlikte taşıyacağız, dedi.

Başkan İbrahim Genç, toplantı esnasında muhtarların kendisine yöneltilen sorularına da cevap verdi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA