Kent Radyo 20 yaşında


Tarih : 24 Ekim 2017 Salı 10:48

Kent Radyo’nun 20. Kuruluş kutlaması ve ödül töreni yapıldı. Liva otelde yapılan yemekli kutlamaya toplumun çeşitli kesimlerinden katılım oldu.

KENT RADYO TANITIM VİDEOSU İZLENDİ

Kent Radyo tanıtım videosu ve ardından Kent Radyo tarafından daha önce hazırlanan Belgesellerden kimi bölümler gösterildi. Daha sonra, Kent Radyo yayın yönetmeni Mirza Turgut bir konuşma yaptı.

Turgut, Kent Radyo’nun kuruluş hikayesini anlattıktan sonra, bugüne kadar yaptıkları hakkında bilgiler verdi.

20.YIL ÖDÜL TÖRENİ

Daha sonra ödül törenine geçildi. İlk ödül “Mersin’e hizmet kategorisi” ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a verildi. Bakan Elvan başka bir programı nedeniyle etkinliğe katılamadığı için,onun yerine Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ödülü aldı.Bakan Elvan’ın Ödülünü,Türkiye Bakliyat Konseyi başkanı,Akdeniz ihracatçılar Birliği dönem başkanı ve Mersin Ticaret ve sanayi odası Meclis Başkanı Mahmut Arslan verdi… Kent Radyo Mersinin Hafızası Kent Radyo kurulduğu günden bu yana iyi bir dinleyicisi olduğunu dile getiren Mahmut Arslan daha sonra şunları söyledi:”Kent Radyo Mersinin hafızasıdır.Çok güzel şeyler yaptı ve yapmaya devam ediyor.Tüm radyo çalışanlarını kutluyorum ve bu çalışmaların devamını bekliyorum” dedi.

KOCAMAZ’A MERSİN’E KATKI ÖDÜLÜ

Daha sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a “Mersin’e katkı ödülü” verildi.Ödülü vermek için Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemi  kürsüye geldi. Her ikisi de konuşma yapınca, plaket alış verişi unutuldu. İlerleyen dakikalarda Burhanettin Kocamaz’a ödülünü MTSO Meclis başkanı Mahmut Arslan verdi.

 


Etiketler : kent radyo, ödül töreni




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA