Güneş’ten Başarılı Taekwondoculara Plaket


Tarih : 24 Ekim 2017 Salı 15:42

Bu yıl içerisinde Türkiye Taekwondo şampiyonalarında derece yapan başarılı sporcuları,

Bu yıl içerisinde Türkiye Taekwondo şampiyonalarında derece yapan başarılı sporcuları, İl temsilcisi Ercan ALDEMİR  ve Antrenörleriyle birlikte makamımda kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüü Şaban GÜNEŞ, başarılarından dolayı sporcuları kutlayarak plaketle ödüllendirdi.

Mersin’de Taekwondo branşının başarı anlamında çıtası yüksek bir kent olduğunu vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban GÜNEŞ; “Taekwondo çalışma sistemiyle disipliniyle kendine özgü bir spor dalıdır.

Disiplin başarının en önemli unsurlarından biridir. Bu nedenle Taekwondo Mersin’de başarılı branşlarımızın arasında üst seviyelerde yer almaktadır. Ulusal ve Uluslararası Turnuvalarda ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Bu yıl Türkiye Taekwondo şampiyonlarında dereceye giren sporcular, Öykü ÖZBEY, Muğla’da yapılan Okul Sporları yıldızlar Taekwondo şampiyonasında birinci, Yıldızlar Türkiye şampiyonasında ise üçüncü, Huri KORKUT Antalya’da yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonasında üçüncü, Türkish Open Turnuvasında Şampiyon olurken Gençle Türkiye r Şampiyonasında da Şampiyonluğu kimseye kaptırmadı.

Başarılı sporcularımızdan Şenizcan ARAS, Yıldızlar Türkiye üçüncüsü, Akın ŞİŞİK, Ümitler Türkiye üçüncüsü, Mustafa KARSANDI Ümitler Türkiye üçüncüsü, Aybüke ASİLHAN Ümitler Türkiye üçüncüsü, Asya AÇIKGÖZ Minikler Türkiye üçüncüsü ve M.Berk KAVAK Minikler Türkiye ikincisi olarak Mersin’i ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil ettiler.

 


Etiketler : Taekwondo




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA