Başkan Veysel Sarı’nın ağabeyi Ali Sarı toprağa verildi


Tarih : 24 Ekim 2017 Salı 19:36

Önceki gün tedavi gördüğü Mersin Şehir hastanesinde yaşamını yitiren TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’nın ağabeyi Ali Sarı (68) Karğıpınarı beldesinde toprağa verildi.

Ali Sarı’nın evinin önündeki taziyeye Mersin Valiliğini temsilen Vali Yardımcıları, Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin protokolü, ESOB Başkanı Talat Dinçer, esnaf odası ve kooperatif başkanları, üyeleri ve Sarı ailesinin dostları, yakınları ile Karğıpnarı halkı katıldı. 

Öğlen ezanının okunması üzerine Cenaze aracında bekletilen Ali Sarı’nın cenazesi Kargıpınarı Mezarlığına götürüldü. Karpınarı Mezarlığında yüzlerce kişi tarafından kılınan cenaze namazından sonra Ali Sarı’nın cenazesi kardeşleri ve cenazeye katılanların omuzlarında defnedileceği yere kadar taşındı ve Ali Sarı’nın cenazesi kardeşleri tarafından mezara indirilerek defnedildi. 

Cenazeye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın, ESOB Başlkanı Talat Dinçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Göztepe spor kulübü, ile çok sayıda kuruluşta çelenk gönderdi. 

Yedi kardeş olan Sarı ailesi geçtiğimiz yıllarda da en küçükleri olan Muhammet Sarı’yı yine Karğıpınarında toprağa vermişti. 

Dün toprağa verilen evli ve beş evlat sahibi Ali Sarı ise, Sarı ailesinin ikinci büyüğüydü. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA