Başkan Pamuk, asfalt çalışmalarını denetledi


Tarih : 2 Kasım 2017 Perşembe 11:21

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk,

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Nusratiye ve İhsaniye Mahallelerinde devam eden asfalt kaplama ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi. Vatandaşlar ve esnafla sohbet eden Başkan Pamuk, “Yakın süre içinde Akdeniz’de asfalt, kaldırım, yol eksiği yaşayan tek mahallemiz dahi kalmayacak” dedi. 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, aynı anda ilçenin dört bir yanında asfalt, yama ve kaldırım kaplama hizmeti aralıksız devam ediyor. Nusratiye ve İhsaniye Mahallelerinde çalışma yürüten Fen İşleri ekipleri, bir yandan asfalt kaplama ve yama, diğer yandan kaldırım ve bordür çekme çalışması yapıyor. Ekiplerin, İhsaniye Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmaların bir kısmı tamamlandı, kaldırım kaplama çalışmalarında ise sona yaklaşıldı. 

Belediye Başkanı Pamuk, ekiplerin çalışmalarını yerinde denetleyerek birim müdürlerinden bilgi aldı. Mahalle sakinleri ve esnafla sohbet eden, ikram ettikleri çaylarını içen Pamuk, dile getirilen talepleri ve şikayetleri dinleyerek, sorunların en kısa sürede çözülmesi için müdürler ve birim şeflerine talimat verdi. Belediyenin yetki ve sorumluluğunda olan 65 mahalleye ihtiyaç duydukları hizmeti vermek için ekiplerle birlikte yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Pamuk, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet vermediğimiz tek mahallemiz kalmadı. 

Belediyenin içinde olduğu borç yüküne rağmen bütçemizi, halkımız ve kentimiz yararına hizmet ve projelerde kullanmak için azami bir gayret sarf ediyor, çok ciddi ve de etkili bir tasarruf politikasıyla hareket ediyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla yakın zaman içinde Akdeniz’de yol, asfalt veya kaldırım eksiği yaşayan tek bir mahallemiz dahi kalmayacak. Yağışların da başladığı bu günlerde, özellikle sorunlu olan bölgelere yoğunlaşacak ve insanlarımızın yaşaması muhtemel mağduriyetleri kısa sürede gidereceğiz. Vatandaşlarımız bundan emin olsunlar. Akdeniz’in dört bir yanında hizmet ekiplerimizle birlikte, halkımıza ve kentimize hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA