Tayar Tahiroğlu Yenişehir İlçe Başkanlığına Aday


Tarih : 6 Kasım 2017 Pazartesi 11:08

Önceki dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl ve İlçe örgütlerinde başkan yardımcılığı görevini üstlenen Tayar Tahiroğlu, önceki gün CHP Yenişehir İlçe Binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla CHP Yenişehir İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Turan DAL

"GELİN CANLAR BİR OLALIM"

Tahiroğlu,"Değerli yol arkadaşlarım; bildiğiniz gibi önümüzde uzun ve zorlu bir süreç var. 2019 Yerel ve Genel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi, ülkemiz, milletimiz ve cumhuriyetimiz için çok büyük önem taşıyor. Bu seçimler hepimizin var olma savaşıdır. Bu ülkeyi bir dikta rejimine teslim edersek başımıza neler gelebileceğini hepimiz biliyoruz. Demokrasinin ve temel hak ve özgürlüklerin yok edilmesine, bütün yetkilerin bir kişide toplanmasına izin vermeyelim. Bütün bu sebeplerle diyorum ki, 'Gelin canlar bir olalım, omuz omuza duralım" dedi.

"OLUŞAN İRADE BENİ SİZLERİN KARŞISINA ÇIKARDI"

Ardından Tahiroğlu, "Değerli arkadaşlarım; parti içi demokrasi gereği önümüzdeki günlerde örgüt seçimleri, yapılacak. Bu bir bayrak yarışı ve nöbet değişimi anlamındadır. Bugüne kadar partimiz için çalışan ve örgütlerimizde görev alan tüm yol arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeklerine yüreklerine sağlık. Sevgili dostlarım; delege seçimleri sonucunda oluşan irade beni sizlerin karşısına çıkardı. Adaylığımı sizlerin huzurunda büyük bir onurla açıklıyorum. CHP bayrağını en tepelere çıkarma gayreti içerisinde olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın!" diye konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA