Yenişehir Belediyesinden Nutuk Kitabı Dağıtımı


Tarih : 10 Kasım 2017 Cuma 15:48

Yenişehir Belediyesince, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri çerçevesinde, Ulu Önderin tarihe ve geleceğe ışık tutan ölümsüz eseri Nutuk kitabı dağıtıldı.

Yenişehir Belediyesince, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri çerçevesinde, Ulu Önderin tarihe ve geleceğe ışık tutan ölümsüz eseri Nutuk kitabı dağıtıldı.

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Alan, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Nuran Kurtuluş, Yenişehir Belediyesi Kent  Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Doğaroğlu ve üyeleri ile birlikte Necati Bolkan İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Suat Hayri Tütmez'i ziyaret ettiler. Daha sonra sınıflara geçilerek öğrencilere Nutuk kitabının dağıtımı yapıldı.
Yenişehir Belediyesi Başkanı İbrahim Genç; “Nutuk kitabı, Cumhuriyet’in nasıl kurulduğunu,  bu ülkenin hangi şartlarda nasıl kazanıldığını anlatması açısından önemli eserdir. Atatürk, Türk gençliğinin güç ve ilham kaynağı olmuştur. Türk gençliği de Ata'sını daha çok anlayarak, açtığı yoldan yürüyerek Cumhuriyet’i sonsuza kadar yaşatacaktır.
Asıl önemli olan Atatürk'ü anmanın yanı sıra Atatürk'ü anlamaktır. Bu vesile ile, Yenişehir Belediyesi olarak Nutuk kitabının dağıtımını yapıyoruz. Gençlerimiz bu eseri okuyarak geçmişte verilen varoluş mücadelesini daha iyi anlayacaklar ve demokratik, lâîk, sosyal Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak için üzerlerine düşen görevleri  layığıyla yerine getireceklerdir” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA