Şoförler Odası Personelinden Örnek Davranış


Tarih : 12 Kasım 2017 Pazar 19:26

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİ HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ VE SAAT 9’U 5 GECE TOPLU HALDE SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası personeli her 10 Kasımda Atasına saygı ve sevgisini ifade edebilmek için oda binası önünde toplanıyor ve 09.05’de Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuyor.

Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası personeli gelenek haline getirdigi anma töreni için bu yılda tam kadro olarak “ŞOFÖR EN ASİL DUYGULARIN İNSANIDIR” sözleriyle şoför camiasını onurlandıran Büyük ve tek önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde oda binasının önünde eksiksiz olarak yine bir araya geldi ve saat 9’u 5 geçe duyulan siren sesi ile birlikte yarıya indirilen Türk bayrağı karşısında ve Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşu yaptılar.

Oda Başkanı Veysel Sarı’nın Mersin dışında olması nedeniyle katılmadığı için özel kalem Müdürü Münir Güler’in önderliğinde gerçekleştirdiği 79. Yıl anma törenine çevrede bulunan işyerleri çalışanları da katıldı. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA