Baro Başkanı Er, TBB Başkanı Feyzioğlu’nu ziyaret etti


Tarih : 10 Aralık 2017 Pazar 11:47

Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er ve Başkan Yrd. Av. Gazi Özdemir, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Metin Feyzioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ankara’da yapılan Baro Başkanları Toplantısı öncesi gerçekleşen ziyaret kapsamında Barosu Bşk. Er ve Bşk. Yrd. Av. Gazi Özdemir, TBB Bşk. Feyzioğlu ile baroların çalışmaları ve avukatlık mesleğinin sorunları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Mersin Barosu olarak meslektaşlarının mesleklerini icra etmelerinin önünde olan yasal engellerin kalkması için Adalet Bakanlığı’na gelip gerekli başvuruları yaptıklarının bilgisini veren Baro Bşk. Er, avukatların mesleki ve toplumsal statüsünü yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TBB Başkanı Feyzioğlu, baroların avukatlık mesleğinin ve meslektaşlarının gelişimini sağlamak, meslektaşlarının haklarını korumak gibi önemli görevleri olduğunu, Mersin Barosu’nun da bu önemli görevi layıkıyla yerine getirdiğini söyleyerek Baro Başkanımız Av. Ali, Er, Bşk. Yrd. Av. Gazi Özdemir ve yönetim kurulunu tebrik etti.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA