Serhat Dövenci, il başkanlığına adaylığını açıkladı


Tarih : 3 Ocak 2018 Çarşamba 10:45

Serhat Servet Dövenci, 12 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde başkan adayı oyduğunu açıkladı.

CHP il binası önünde açıklamayapan Dövenci, şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partili Yoldaşlarım, Zor koşullar altında halkın haber alma özgürlüğü İçin mücadele eden değerli basın emekçileri, hepinizi saygı ile selamlarım.
Ülkemizin içinden geçtiği bu süreçte yaşananlar dünyayı kendisinden ibaret görmeyen herkesin omuzlarına büyük yük yüklemektedir. Düşlerin de çağdaş bir dünya düşüncesi ile büyütülen çocukların sokak ortasında katledildiği, her gün şehit haberlerinin geldiği, yoksulluğun pençesindeki anaların çocukları için çöpten ekmek topladığı, kadına şiddetin % 1400 arttığı ve kadının toplum hayatının dışına atılmak istendiği bir dönemden geçiyoruz. Ayrıca tek adam yönetimini kanun hükmünde kararnamelerle yaşam hakkımızın yok edildiği bu dönemde; sorumluluktan kaçmanın, rahat ve huzurlu bir hayat sürmenin
telaşına düşmenin bir insan, hele hele benim gibi hayatının bir döneminde bedel ödemiş bir devrimci demokrata yakışmayacağını düşünerek Mersin CHP İl Başkanlığına Adayım.
Bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için CHP iktidarı için, Türkiye için adayım. 16 Nisan da kaybedilen, halkın iradesinin yenden halkımıza teslimi ve Türkiye Cumhuriyeti Parlamenter Sistemin devamı için mücadele edeceğim. Gün birlik ve dayanışma günüdür. Siyaset bir ekip işidir, toplumun tüm kesimlerini temsil eden bir yönetim oluşturacağım. Ben değil biz
diyerek.
Tüm ilçe örgütlerimizde geçmiş dönemde yöneticilik yapmış büyüklerimizle, Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ve Genel Merkezimizle uyumlu bir çalışma içinde olacağım.
Türkiye Cumhuriyetinden yana tavır alan yurttaşları dinamik tutmak, toplumsal muhalefeti yükseltmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Önümüzde kritik bir süreç var. Seçilecek yönetim bu kritik süreçle çok önemli bir sorumluluk alacaktır. Bu süreçte amacım 2014 seçimlerinde partimize büyük kayıp yaşatan anlayışa karşı, partimizin Mersin de en yüksek oy alarak 11 Milletvekilinden en az 6’sını almak ve Büyükşehir belediye başkanlığı dahil, Yenişehir, Akdeniz, Mezitli, Tarsus, Silifke, Mut,
Anamur belediye başkanlıklarını partimize kazandırmaktır.
Atatürk’ten aldığımız emaneti gelecek kuşaklara lekesiz bırakmak için Türkiye Cumhuriyeti payidar kalacak demek için özlemini duyduğum CHP iktidarı için adayım.
Yaşasın Türkiye
Yaşasın Cumhuriyet,
Yaşasın Sosyal Demokrasi,
Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi,
Yaşasın Hak Hukuk Adalet ve Demokrasi Mücadelemiz…”


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA