Adil Aktay Adaylığını Açıkladı


Tarih : 4 Ocak 2018 Perşembe 22:55

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Mersin İl Başkanlığı Adayı Av. Adil Aktay, sıra dışı aday açıklaması ile dikkat çekti. Aday açıklamasına partililerin kalabalık bir şekilde katılması miting havası yarattı.

Parti binası önünde kurulan platform üzerinde adaylığını açıklayan Av. Adil Aktay, açıklaması vatandaşların ve partililerin yoğun katılımıyla miting havasında geçti. “CHP’nin kazanması Türkiye’nin kazanmasıdır” sloganı ile yola çıkacaklarını belirten Aktay, Mersin’in ve Türkiye’nin birleştirici gücü olacaklarını ifade etti.

“AMACIM CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK”

8 ilçenin desteğini alarak adaylığını açıklayan Aktay sözlerine şöyle devam etti. “Hedefimiz 2019’da tek adam rejimini yıkmaktır. Bunun içinde Mersin ve ilçelerinin oyunu almak lazım. İl başkanlığı adayı olarak sizlerin desteği ile bu göreve getirilirsem yapılacak olan genel seçimlerde ve belediye seçimlerde aday olmayacağım. Benim görevim örgüt çalışması içerisinde hem yerelde hem genelde CHP’yi iktidara taşımaktır. Bundan dolayı il başkanlığına adayım.  2019 yılının Türkiye’de bir zafer yılı olabilmesi için, Mersin’de kendilerine büyük bir görev düştüğünü söyleyen Aktay, “Mersin’e dair tüm ezberleri bozmak, Mersin’de siyasete yeni bir ruh, yeni bir dinamizm kazandırmak zorundayız. 700 bin adım atarak Türkiye’yi sarsan Genel Başkanımızın dinamizmine, karalığına yakışan bir örgüt olacağız. Mustafa kemal ruhunu taşırsak başarılı olacağız. İlçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle sahada olacağız. Amacımız parti kimliğini en üste çıkarmak. Çalışmalarımız kişisel olmayacak örgütsel olduğu zaman kanacağız” şeklinde konuştu.

Açıklamalarının ardından Av. Adil Aktay, katılımcıların 3 Ocak Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA